Újpesti Gyógyszertár
1041 Budapest
István út 16.


A mai dátum
2019 március 26, kedd.
Névnapját ünnepli: Emánuel

Látogatók száma: 

Keresés

Üdvözöljük oldalunkon

Kedves Látogató!


Köszöntöm az Újpesti Gyógyszertár honlapján!


Kep1_k6.jpg

Patikánk 1995. decembere óta változatlan helyen, a 100 éves, patinás Polgármesteri Hivatal szomszédságában áll. A jó megközelíthetőséget a 3-as metróvonal, a 12-es és 14-es villamos, valamint a 20-as, 30-as és 147-es busz biztosítja.


G
yógyszertárunk dolgozói (szakgyógyszerészek, szakasszisztensek) magas szintű szaktudással állnak a betegek szolgálatában. Patikánk homeopátiás gyógyszereket is forgalmaz, és betegeinket szaktanfolyamot végzett gyógyszerész segíti tanácsaival. Kérdéseikkel bátran fordulhatnak hozzánk, mert szakszerű és udvarias választ kapnak.

 

Patikánk officinájában (a betegek és vásárlók számára fenntartott helység) beteghívó rendszer működik, mely kényelmesebbé teszi a várakozást, mivel ezen idő alatt helyet is foglalhatnak. A négy gyógyszerkiadó ablak bankkártya elfogadási lehetőséggel működik. Személyes kérdéseiket az úgynevezett "Intim-saroknál" tehetik fel, míg gyermekeik a részükre kialakított Gyermek-sarokban foglalhatják el magukat.
Gyógyszertárunkban forgalmazott készítményekről az érintőképernyős betegtájékoztató rendszeren (Gyógypont) keresztül naprakész információkat kaphatnak.

 

Patikánk szerves részeként működő Gyógytermék Boltunk étrend kiegészítőket, gyógyászati készülékeket (vérnyomásmérő, infralámpa, masszírozó készülék stb...), gyógycipőket, gyógyharisnyákat, gyógynövényeket, gyógyteákat, diétás-, reform- és bioélelmiszereket, valamint egyéb más gyógyhatású termékeket forgalmaz.

 

Bízunk benne, hogy felkeresi gyógyszertárunkat és gyógytermék boltunkat, ahol személyre szóló és egyedi tanácsokat kaphat.

 

Üdvözlettel:

Bagdyné dr. Török Magdolna
gyógyszertárvezető
Ön a(z) Visitor Counter by Digitslátogató.


Kapcsolat

Cím:
Újpesti Gyógyszertár
1041 Budapest
István út 16.

Telefon: 379-2386 

Fax: 379-2386


Nyitvatartás:
H-P: 7.30 - 20.00
Szo: 7.30 - 13.00
V: Zárva


E-mail:


Megközelítés:

Hírek


ünnepi


Homeopátiás szaktanácsadás lesz


Dr. Schüssler-féle arcdiagnosztika


Elindult Törzsvásárlói Programunk